Καλέστε μας στο 210 26 33 588

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Πολιτική Απορρήτου - Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία «Καρώνης Ηλεκτρικά Μονοπρόσωπη ΕΠΕ», (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ) αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θεωρεί υψίστης σημασίας σκοπό την προστασία και διαφύλαξη αυτών λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία. Τα δεδομένα που συλλέγονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι αυτά που απαιτούνται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται, αποκλείοντας κάθε άλλη μη επιθυμητή χρήση αυτών.

Εισαγωγή:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη της τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό προϋποθέτει ότι θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιούμε κατά διαστήματα τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμούς επικοινωνίας και διεύθυνση E-mail. Θέλουμε επίσης τα μέλη μας και οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν ότι θα διαχειριζόμαστε τις προσωπικές τους πληροφορίες με το πιο κατάλληλο τρόπο και ότι τηρούμε το νομικά απαιτούμενο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Αυτή η πολιτική προστασίας καλύπτει την ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και πληροφορίες που θα δοθούν μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Σε αυτή την πολιτική προστασίας, «εμείς», «εμάς» και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ και «εσείς» και «εσάς» καθώς και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται σ’ ένα συγκεκριμένο χρήστη της ιστοσελίδας και σε μέλη της ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, και/ή αποκτώντας την ιδιότητα μέλους αποδέχεστε τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

1.Σκοπός: Σκοπός της παρούσας πολιτικής είναι η ενημέρωση των υποκειμένων σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγονται για την εξυπηρέτηση των ιδίων, την ενημέρωση αυτών για προσφορές και νέες υπηρεσίες. Μέσω της παρούσας πολιτικής τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους ως προς την πρόσβαση στα δεδομένα, διόρθωση αυτών και διαγραφή.

2. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων μελών και πελατών της που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους και την παροχή των υπηρεσιών της.
Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες σας διακρίνουν, επιτρέπουν σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας, ή περιγράφουν τη σχέση σας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Οι Προσωπικές πληροφορίες δίδονται στα πλαίσια εξυπηρέτησης των προσωποποιημένων υπηρεσιών για την παροχή των οποίων έχετε εγγραφεί ως Μέλος (τέτοιες υπηρεσίες είναι η παραγγελία μέσω Internet, η ρύθμιση αποστολής ενημερωτικών email, η παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών σας, η λειτουργία της λίστας των Αγαπημένων σας, κ.α.) Συγκεντρώνουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν γίνεστε μέλος και/ή συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, να κάνετε μια ερώτηση, να συμπληρώσετε μια φόρμα, να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή ή να μας στείλετε ένα E-mail.
Καθώς δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλλετε καμία πληροφορία στην ιστοσελίδα μας, εάν δεν δώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, πιθανόν να μην έχετε πρόσβαση ή να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας και πιθανόν να μη μπορούμε να σας προσφέρουμε ορισμένες υπηρεσίες. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ολοκληρώσει πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, συμφωνείτε ότι τα στοιχεία που υποβάλλετε στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα και ότι εάν τυχόν αλλάξουν θα ενημερώσετε τη σχετική υπηρεσία μας, ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβά και έγκυρα. Με το παρόν αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκτέλεσης των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για την παροχή των παραγγελθέντων προϊόντων, καθώς και για τους σκοπούς που συμφωνούνται στην παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν συγκεντρώνει δεδομένα για ανήλικες, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών. Οι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στις πωλήσεις της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Εάν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλάξει εταίρο, οι προσωπικές σας πληροφορίες πιθανόν να προωθηθούν στον νέο. Κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταγράψουμε την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Παρόλα αυτά διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτών των πληροφοριών για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε κάποιο άτομο, εάν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει εμπλακεί σε παράνομη ή ακατάλληλη δραστηριότητα σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα.

3. COOKIES
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο τερματικό του κάθε χρήστη, χωρίς να λαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία ή να λαμβάνουν γνώση προσωπικών αρχείων ή εγγράφων του χρήστη. Τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένα προϊόντα ή/και υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι δημοφιλή ή για λόγους marketing. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη χρήση μηχανισμών cookies, σε μια τέτοια περίπτωση ο χρήστης δεν θα μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση σε τέτοιου είδους υπηρεσίες. Σε περίπτωση που θέλετε να συναινέσετε ή να άρετε τη συναίνεσή σας μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@e-karonis.gr.
Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που η ιστοσελίδα μεταφέρει στον Internet browser σας για λόγους ταυτοποίησης. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν ταυτοποιούν εσάς προσωπικά. Αντιθέτως, ταυτοποιούν τον Internet browser σας.
Χρησιμοποιούμε “session” cookies για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το πότε συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας, το οποίο μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε τις επισκέψεις σας και να πραγματοποιήσουμε δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το να διατηρούμε το καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούμε επίσης “persistent” cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του χρήστη, να βοηθήσουμε στην προστασία των μελών μας και να προμηθευτούμε πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Τα persistent cookies μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε χρήστες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και μας βοηθούν να ταυτοποιήσουμε χρήστες που καταχρώνται την υπηρεσία μας.
Οι περισσότεροι Internet browsers είναι ρυθμισμένοι να δέχονται cookies. Εάν προτιμάτε να μην τους λαμβάνετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει τα cookies, ή να σας ειδοποιεί για το πότε χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ικανά να διαχειρίζονται τα cookies για σας. Απορρίπτοντας όμως τα cookies μπορεί να περιοριστεί η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ιστοσελίδας της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, και σας βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

4. Χρήση Δεδομένων
Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.e-karonis.gr συναινείτε όπως τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Σε κάθε δε περίπτωση εγγυούμαστε ότι θα έχουν επιλεγεί πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, και θα έχουν δεσμευτεί για αυτό εγγράφως.
Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας, συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σας συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει εγκαταστήσει μία σειρά από τρόπους, μηχανισμούς και διαδικασίες προστασίας προκειμένου να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα και να χρησιμοποιήσει σωστά τις προσωπικές σας πληροφορίες.
Όπως αναφέρθηκε σε αυτήν την πολιτική προσωπικών δεδομένων περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες στο βαθμό που είναι απαραίτητο από εμπορικής πλευράς. Παρόλα αυτά, υπάλληλοι και ενδεδειγμένοι συνεργάτες θα χρειαστούν τις προσωπικές σας πληροφορίες για να εκτελέσουν το ρόλο τους στην παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

5. Γνωστοποίηση Δεδομένων:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους παρά μόνο αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από το υποκείμενο των δεδομένων ή αυτό απαιτείται από το νόμο ή επιβάλλεται από δικαστική απόφαση, εισαγγελική παραγγελία ή απόφαση / διάταξη άλλης δημόσια αρχής.
Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες σε περίπτωση που θεωρήσουμε ότι αυτή η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας ή την ιδιοκτησία μας ή την ιδιοκτησία άλλων μελών αυτής της ιστοσελίδας, ή για να δράσουμε σε περίπτωση ανάγκης προστασίας άλλων μελών της ιστοσελίδας ή του κοινού.
Πιθανόν να αποστείλουμε στατιστικές στους προμηθευτές μας ή σε συνεργαζόμενα τρίτα μέρη, αλλά αυτές οι στατιστικές δεν περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες. Προμηθεύοντας τα μέλη μας με προϊόντα ή υπηρεσίες, πιθανόν να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα μέρη. Αυτό περιλαμβάνει εταιρίες που εκτελούν διαφημιστικές υπηρεσίες και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες για εμάς ή μας προμηθεύουν με προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτα μέρη για δικούς τους άμεσους διαφημιστικούς σκοπούς.
Στην περίπτωση συμβεβλημένων παρόχων υπηρεσιών, πιθανόν να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες στον συμβεβλημένο πάροχο υπηρεσιών και ο συμβεβλημένος πάροχος υπηρεσιών μπορεί αντίστοιχα να μας προμηθεύσει με προσωπικές πληροφορίες που θα έχει συλλέξει από εσάς κατά τη διάρκεια της παροχής των σχετικών προϊόντων ή υπηρεσιών.
Πέραν των ανωτέρω αναφερόμενων περιπτώσεων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κανέναν τρόπο δεν δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί μέρος ή όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών του. Με βάση τις νομικές διατάξεις και τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, ουδεμία πληροφορία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρότερη έγκριση του μέλους. Τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επεξεργάζονται από την εταιρεία σύμφωνα με τους περιγραφόμενους στο παρόν τρόπους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών, αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών όπως: καλάθι αγορών, κατάσταση παραγγελίας, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.

6. Εξωτερικοί Σύνδεσμοι
Άλλες εταιρείες ή οργανισμοί μπορεί να έχουν συνδέσμους (links) της ιστοσελίδας τους στην ιστοσελίδα μας. Η διασύνδεση της www.e-karonis.gr με άλλους δικτυακούς τόπους μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για την διευκόλυνση των μελών της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για το πώς οι άλλες εταιρίες ή οργανισμοί συλλέγουν, χρησιμοποιούν ή προστατεύουν τις πληροφορίες που τους χορηγείτε, καθώς και για την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Εάν επιλέξετε να εισέλθετε σε μια ιστοσελίδα συνδεδεμένη με την ιστοσελίδα μας, το κάνετε με δική σας ευθύνη και γνωρίζοντας ότι υπόκεισθε στους οποιουσδήποτε όρους της υπηρεσίας ή πολιτικής προστασίας (εάν υπάρχει) που σχετίζονται με την ιστοσελίδα του τρίτου μέρους, ρητώς αποκλειόμενης κάθε ευθύνης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των μελών της προκύψει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλο δικτυακό τόπο μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών αυτών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή συνδέεται με αυτά κατά οιονδήποτε.

7. Δικαιώματα Υποκειμένου: Το υποκείμενο των δεδομένων έχει τα δικαιώματα του Ν. 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει, και συγκεκριμένα το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής. Καθένας έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας ενώ το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που το αφορούν. Κάθε σχετικό αίτημα μπορεί να υποβάλλεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.e-karonis.gr  είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση info@e-karonis.gr  είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της 2102633588.

8. Αλλαγές σε Προσωπικά Δεδομένα – Διαγραφή
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑ με το email και το password σας και να κάνετε αλλαγές ή διορθώσεις στις προσωπικές σας πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί.
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα μέλους σας και να αφαιρέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας για τον οποιονδήποτε λόγο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας μας.

9. Τροποποίηση κι Ενημέρωση για τυχόν Αλλαγές
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να επεξεργαστεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια λόγω αλλαγών στην Διαδικτυακή τεχνολογία ή στην εφαρμοσμένη νομοθεσία. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αυτήν την Πολιτική Προστασίας κατά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.

10. Παράπονα, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τις πρακτικές προστασίας μυστικών δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.e-karonis.gr  είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση info@e-karonis.gr  είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της 2102633588.

 


Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους όρους χρήσης μας.

Δέχομαι την χρήση cookies.